Photoshop-fórum.net
Květen 25, 2013, 01:00:58 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Domů Forum Nápověda Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Prezentace PDF v CS4  (Přečteno 31078 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
FerdaXXL
Uživatel

« kdy: Prosinec 06, 2009, 10:58:11 »

Měl bych prosím jeden dotaz. Ve starší verzi Photoshopu CS3 byla v nabídce Soubor – Automaticky - Prezentace PDF kde se dalo udělat vícestránkový PDFko dle otevřených souborů v PS a dalo se i měnit pořadí stránek v samotném dokumentu PDF. U verze PS CS4 jsem prostě nepřišel na to jak udělat vícestránkové PDFko . Jednostránkový dokument PDF žádný problém. Položka Prezentace PDF v CS4 tam už není. Dost jsem tuto funkci využíval. Poradí někdo? Díky
Zaznamenáno
*Harold
PSF Administrator

« Odpověď #1 kdy: Prosinec 08, 2009, 12:20:02 »

AHoj.. jak jsem pochopila, tak nejde ani tak o prezentaci v *.pdf, jako spíš o to, sloučit několik *.pdf dohromady. .. Prohledala jsem celý PS CS4.. a také net, a zatím jsem nenašla nic, jak by se to mohlo udělat.. vím, že pro slučování *pdf do jednoho-vícetránkového je nejlepší Adobe Acrobat Professional. .. a mám pocit, že to ve verzi PS CS4 striktně oddělili.. a ponechali tuhle "schopnost" jen Acrobatu Pro. Mno.. je to logické, protože Photoshop sám není s formátem *.pdf moc nativní (alespoň z mé zkušenosti). Určitou schoponost vytváření prezentace má Adobe Bridge.. tam si můžete udělat "web galerii" z libovolných formátů. ... takže tak, asi jsem moc něpotěšila. Mrknutí
J.
Zaznamenáno

".Jsem střeček na vašich zadcích." ... Smích ..
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

SimplePortal Classic 2.0.5
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.013 sekund, 20 dotazů.